Sunday, April 17, 2011

YOU SMILE ;))

Posted by erynna_aLI at 10:00 PM 0 comments

Justin Bieber You Smile lyrics =D
Oh
Yeah
Hmm
I wait on you
Forever
Any day
Hand and foot
Your world
Is my world
Yeah
Ain’t no way
You ever
Gonna get any
Less than you should
Cause baby
You smile
I smile
Whoaah
Cause whenever
You smile
I smile
Hey, hey hey
Your lips
My biggest weakness

You smile
I smile
Whoaah
You smile
I smile
Hey
Baby take my
Open heart
And all it offers
Cause this is as

Justin Bieber
JUSTIN BIEBER

P/S : like <3 <3 <3

BILE MIGRAIN DATANG -_*

Posted by erynna_aLI at 9:51 PM 0 comments
salamm satu MALAYSIA !! wallaaaahh...

malam nyh ad aura na story morie lebew-lebew cket.. Tentang tjuk entry tuu ker ?? o'aaalooo ....
Of cose la en ... time sek luu cover dpan bku tuu fizik p tetibe bkan dalam tasawur plak en.. ta kerw meraung time tuu... HOHOOO ..;O

Okeyh !! lets story ....
bukan na cite o meminta simpati laa cume na meluahkan wse skit dan perit yerw ble penyakit MAGRAIN ny menyerang... yeah !! sangat sangat sakett.. !_!

Actually rynn seda da ame da rynn kne magrain ny cos start dari abeh spm g pas tu wat part time en.. pale ny always mengentak gentak.. kalaw dua belah ta pe agi ny sebelAH jerw smpai urat mata pown tegang di buat nyerw..Dulu kalaw saket just amex panadol yang ley ltak dalam air tuu then mnum sbb yerw na mkn ubat telan oohh!!! ndak laa teman ta reti HEHEHEEEE... sye na menelan yerw...so rynn amex efective len dengan beli j panadol rendam then mnum.. even ta berkesan skejap pown dalam 1/2 jam gak laa okeyh laa en daripada bia en na jalan pown mate ta ley bukan kot..

selaen tlan panadol nan air tuu rynn akan cari something yang agak berat tok imat kepala rynn nyh ble Magrain tuh menyerang..tme part time lu kje en bwak beg lagi2 pompuan beg yer brat isi ap ntah rynn pown ta taw  ( cakap macam aku nyh bukan pompuan je) rynn akan amex dalam tige pat beg then impap pale ny..huh!!! tade cpe dpat ckap nan rynn law magrain nyh dtg cilap2 kne maki at citu jee..

Lastly jadi at uma tapi time tuu saket dy ta terhingga sampai ta pena wse pale sesaket tu cmpai meraung2 lagi..yang dapat rynn wat time tuh amex lampin theen ikat at pale cm ninja turle tu..

ninja ikat mate p ta en rynn ikat mate plak en ?? ;))

tapi rynn still ta g taw ma n pa rynn cos ta na downg wisaw slagi rynn ley than rynn than.. Akhirnye pale tuh tlampau sket ma na bwk g ospital p rynn ta na rynn ckap da ok then ma ckap g klnik je just check and amex ubat bayangkan kol 1 lebeh gak laa nseb bek ada klinik 24 hour..

Hurmm!! sah magrain doc tu na enjen HAHAAA ta dpt yer rynn wat mke kesian laa ta lalu rynn na enjet2 ny..watak rynn j kasa p tgk dalam kolam taman agi auw..so doc pown bagi laa ubat biji tuh pown tlan bile da tol2 saket j.. sungguh ta reti na tlan ubat nyh.. =))

hohoo... nie laa ubat yerw ;p
kalaw sekali kene tu memang ta dpt ckap ap da..so pesan rynn at kowng jge ksihatan tu yerw,, ;)) jangan takut mam ubat ta mati yerw (POYO) sebenaryer na bg kekuatan at diri sendri =D

DURIAN ;))

Posted by erynna_aLI at 8:35 PM 0 comments
sALAm....
hALOw...hALOW ;D

DURIAN ??
Kenapakah ???
BAU NYERW AJE DA MENYUSUK KALBU ;D


DURIAN ... DURIAN ... DURIAN ....

Nape rYnn cite pasal durian ny ?? jeng... jeng... kowng na taw ?? ce cube ikut angkat tangan cm sy HAHAHA... ;D*

ENAFF!! 
jangan campai downg bling kulit duarian tu..

Oryte !! let continue de story moriee.. mcam biscuit marie plak en ? =E  
Actualy , kowng pasan ta ? nOw demam ap ?? APE ??!!! 


demam AKEDEMI FANTASIA !!! jeng.. jeng ... jeng...

memang laa.. rynn mean demam tu refer pada food o smting y mengeyankan... Amboii kruuurrr!!! kruuurrr!! prut den nyh lapo ko ?? HAHAHAHAA...skunk ny demam durian laa tol ta ??? ta tol ?? nmpak sangat kowng ta kenal durian ~ (kecian ) kuikuikuiiiiii...

HA'HA!!
gi sana durian gi sana pown durian gi mano mano ajo laa ( kua plak loghat mane nyh ) eden men blasah jo heeee...yang penting ekaw faham dark ?? PENINK (*-*!) !! penink lalat dibuatyerw.. bau durian plak 15 batu pown dapat baw da aura yer..(nampak beno penipu nyerw) hikhikhik.... Ai meleleh wse yerw.. teringin tapi hajat ta kesampaian..;((



ta pelu sedey sangat laa en ??
         
lastly.. membawa aty penuh kehancuran !! Walaahh...
bile balik aspuri rynn di gemparkan dengan baw durian ( ek eleh ngat en ap yang gempr cgt) yelaa hajat tuu ta ksmpaian g ble g ner2 j baw j hajat tuu HEHEHE,,,, p rynn wat lex jee cam ta de pape ( emm!! POYO) -_+
Last2 dorm blik sbelah pgil hehheee cm bese laa cpe ta kenal rynn en ?? hHUHUU...dy ajak makan durian..perh !! bgaikan punguk menanti en bulan ot !! aikkhh!! cam ta mshuk je peribahasa tu 
( taram je la en ) BAYANG KAN !!!

cepat bayangkan ramai2 HAHAHA...
bukan durian tuu je yang rynn makan nan bijik2 dy rynn tibai ( melampaw cangat laa en ? ) HOHOOO... ha!! percaye laa tuuu ?? 

;)) So now senang aty keinginan ku di hajati durian datang jauh plak tuh dari KELATE tempat budu tu <3 terbek laa en ... memang sedap laa ( yela en makan owng pnye mmg sedap ) KUIKUIKU...-_*

HAPPY ;))))


tengs sgat sgat too kemba NURYA SARA, YASMIN dan MEK TI ;) Downg nyh adik beradik ..tengok hebaxk en?? 3 beradik stdy sama bilik sama just class jee laen p sume kamcing laa nan rynn ;)) tengs canat-canat ... syunk kowng lebew laa <3


p/s : Bile  setiap keinginan dipenuhi semua manusia senang aty en .. TAPI bile tidak ??? 
~RENUNG RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL~ chewwahh!!



anda mahu masyuk?? kLIk sAJe..sEnangkAn :)

 

~gALLerY rYnN aL0La~ ;) Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea